Eilen käytiin lasten kanssa katsomassa 3D leffa, croodit. lapset tykkäs ja aikuiset kans, montaa kattojaa ei ollu ku leffa pyöriny jo niin kauan. Lapset sö popcorneja ja limpparia, mä ja mies ei mitään tai no vichyä joi mies.

Lounaaksi söin itsetehtyä jauhelihapihviä a´la real leipä oliiviöljyn kera, pannulla paistettuna ja lisäksi raikasta salaattia. Oli muuten hyvää, sitä teen toistekin. Illalla maistoin miltä leseet maistuu mehukeiton ja raejuuston kanssa, hyi en suosittele. Melkein tuli raejuusto kiintiö täyteen.

Eilen ostin luontaistuotekaupasta protskupatukoita ku isommista marketeista en sitä löytänyt, saan niillä korvata yhden välipalan silloin tällöin. Oli oikein pätevän oloinen myyjä ja kun patukoita kysyin yhdisti hän ne heti jutta dieettiin. Sanoi, että näitä ne nuoret tytöt käy ostamassa. Minkä takia just nuoret, kuulosti jossain määrin hurjalta? Varmaan lihasmassan kasvattamisen takia ;)  Muistutti vielä, että yhdessä patukassa on 30 grammaa protskua ja jos noin 60 kiloinen syö kolme patukkaa päivässä ni siinä on maksimi annos protskuja kropalle. Liiallinen proteiinin määrä saattaa vaurioittaa munuaisia, että pitäkää lukijat se mielessä. Ite syön niitä siis silloin tällöin yhden patukan, korvaten juurikin yhden välipalan.

 

Tärkein jäänyt mainitsematta, bmi oli aloittaessa 30,3 joten on tuosta pudotettavaa.

Nyt hilipasen töihin ja mietin pääni  puhki miten toteutan huomisen syömiset kun aloitan yöt.