Tänään olen kaikessa hulluudessani (kuumuuden vuoksi) siivonnut alakerran. Siitä onkin aikaa koska viimeksi on ollut näin siistiä, okei okei pöytätasoilla on vielä turhan paljon tavaraa. Eiköhän nekin ole kahvitauon ja blogi kirjoituksen jälkeen tyhjempiä. Yläkerta kaipaisi myös siivousta, mut nyt ei nappaa men siivoomaan sitä ku sisälämpötila yläkerras huitelee kolmenkympin hujakoilla. Alakerras on hiukan viileempää.

 

Juttailu on menny ohjeiden mukaan, mutta nyt on paino juminu. Lähtöpainohan mulla oli 94.4 kg ja nyt 90.9 kg. Paljonhan painoa on tippunu kahdessa viikossa, alimmillaan paino oli 90.7 kg. Paino on useamman päivän sahannu 91 kilon molemmin puolin. Liekö tällä lämmöllä jotain asiaa tuohon painoon. Nesteet kerääntyy elimistöön ku on niin hiostavan plösöjä ilmoja. Olen pyrkinyt juomaan sen kolmisen litraa vettä, mut tarttis litran verran juoda enempi ny ku on nämä helteetkin. Ensviikolle viilenee hiukan, onneksi. Helle ei ole meikäläistä varten.

 

Kävin pari päivää sitten uimassa uimahallissa sillä aikaa ku lapset oli uimakoulussa ja uin jonkun 350 metriä. Ny on nilkka vihotellu siitä asti. Tunsin kun se muljusi sijoiltaan vedessä ja koitinkin jännittä sitä, ettei muljuisi. Sit meni uinnit ihan pepulleen ku koitti soveltaa... Lopulta luovutin. Kärsin siis yliliikkuvista nivelistä ja reumasta.